Nyt minulla taas lapsia nukuttaessa päiväunille heräsi ajatus auttamisesta. Facebook Group: Autetaanko yhdessä vähävaraisia lapsiperheitä Pohjois-Savossa

Tälläisen liitteen ajattelin tähän mukaan liittää.

Hei ystäväni Tällä hetkellä suomessa ja koko maailmassa vallitsee erikoislaatuinen tilanne Covid-19 virus on aiheuttanut paljon erikoisjärjestelyitä Suomessa varsinkin viimepäivien ns. karanteeni uutiset vanhuksille, ja poikkeustilan voimaan astuminen koulut on kiinni ja pitäisi järjestää kotiopetusta lapsille ja nuorille sekä on varmaan paljon myös perheitä missä päiväkoti ikäiset lapset ovat kotihoidossa vanhempien mahdollisuuksien mukaan. Voi olla että myös muutenkin vähän varaisissa lapsiperheissä olisi tarvetta erinlaisille medialaitteille näinä kovina aikoina.Itsehän olen tehnyt silloin tällöin ns. toteuta unelma tempauksia.

Lisää voit lukea blogistani:
https://www.sairaankaunistaperheelamaa.fi/toteuta-unelma/

Nyt minulla taas lapsia nukuttaessa päiväunille heräsi ajatus auttamisesta.


Moni on varmaan huomannut että jaan somessa paljon mainoksia liittyen ITC.FI yritykseen, Yrityksen omistaa kolme hyvää ystävääni. Olen saanut heidän kautta auttaa vähänvaraisia perheitä mm: rakentamalla SER-koneista toimivia ja toimittaa niitä eteenpäin niille ketkä apua tarvitsee. Olen myös heiltä saanut itselleni erittäin paljon apua omaan toipumiseen ja omiin tietokone projekteihin.

Jouluna myös muistimme Esperi Hoivakotia savolanmutkaa kannettavalla tietokoneella sekä jokaiselle asukkaalle lahjakortilla.
https://www.sairaankaunistaperheelamaa.fi/toteuta-unelma/

Esperi Savolanmutka Kuopio

Nyt mietinkin saisinko teitä ystäviä / yrityksiä mukaan tähän tempaukseen?
Jaetaanko oma kortemme kekoon Pohjois-savossa ja autetaan vähän varaisia lapsiperheitä.

Lahjakorteilla tai suoralla ostolla ITC.FI voi lunastaa käytettyjä hyväkuntoisia yritystason koneita mahdollisimman monta (5-> ).

Osallistuminen:Voit ostaa vaikka tietyn hintaisen sähköisen lahjakortin josta saat laskun sähköpostiin: (esim: 50e, 100e, 150e, 200e tai oma vapaavalintainen summa).Laskun maksettua saat kuitin maksusta sähköpostiisi.Tai vaihtoehtoisesti voit ostaa esim: yhden koneen yrityksellesi, tällöin hintaan lisätään alv24%.
Koneesta saat laskun sähköpostiin tämän maksettuasi saat kuitin itsellesi kun suoritus näkyy tilillä.

Koneet on pääsääntöisesti: i5 prosessorilla, 8g keskusmuistilla, 128-512gb SSD kiintolevyllä.(Jokaisesta kodista varmasti löytyy Tv missä on Hdmi liitäntä. Tämän voimme tarkentaa vielä kun toimitamme koneita.)

Saisimmeko vaikka Hope.ry.ltä mahdollisesti tiedusteltua myöhemmässä vaiheessa sopivia perheitä?

Jos ITC.FI yritys huolehtii koneiden käyttöönotto asennuksesta, toimituksesta postitse tai noudolla myymälästä (huomioiden Covid-19 virus) ja ITC.FI tarjoaa tukea ongelmiin joko WhatsAppilla tai Sähköpostilla ja tuki on perheeseen yhteydessä heti kuin mahdollista, joko soittamalla tai vastaamalla kysymykseesi haluamallasi kanavalla. Otamme sinun tietokoneeseen tarvittaessa teamviewer etäyhteyden.

Tuki on voimassa 1kk koneen toimituksesta.
Palvelun käyttörajoitukset: Palvelua annetaan ainoastaan kyseiseen perheeseen minne kone on toimitettu.

ITC.FI yritys ei hae tällä voittoa.150€/kpl myynti hinta koneesta tähän caseen ja 0€ Katetta koneessa. ITC.FI Lahjoittaa pohjalle tähän jo koneita käyttövalmiina.
+ postitus + käyttötuki.

Minä Timo Kuosmanen ja ITC.FI mukaan lukien halutaan aidosti auttaa vähänvaraisia lapsiperheitä pohjois-savossa.

Yst. Timo Kuosmanen