29.04.2019 matkaamme jälleen Helsinkiin HUS uuteen lastensairaalaan toiseksi vanhimman pojan kanssa. Tänä aamuna alkoi reilusti ennen kukon laulua, taksi nouti meidät pihasta 05.00, siintä lähdimme kohti juna-asemaa Kuopiossa, tällä hetkellä matkaamme VR kyydissä kohti Helsinkiä. Helsinkissä majoitumme Hotelli Scandic Meilahdessa, josta olemme joka kerta saaneet hyvää palvelua. Tänään näemme Helsinkissä lapsen kummin ja vietämme tämän päivän hänen kanssaan. ”Aamulla sitten sairaalalalle heti aamupalan jälkeen. Tällä kertaa emme tiedä mitä on luvassa.

Arki päivät.

Itselläni arki koostuu perustylsästä arjesta, jota pitäisi oppia hallitsemaan, jäsentelemään ja rakentamaan. Aamut yleensä alkaa lapsien päiväkotiin viennillä, yleensä kaikki 4lasta menevät päiväkotiin ellei joku ole kipeänä tai jollain lapsella ei ole sairaala reissua tms.

Arkipäiviin pitäisi saada rakennettua säännöllistä täytettä tai harrastus. Mielessäni on paljon pyörinyt saliharrastuksen aloittaminen, jossa saisi itseään lähdettyä kehittään eteenpäin elämässä. Jolloin siinä mukana tulisi terveellsemmät elämän tavat. Samalla saisi myös muutenkin energiaa päiviin ja arkeen. Itselläni ehkä ongelmana on se että ilman kunnollista ohjausta ja tukea ei saliharrastuksesta tule mitään ja ongelma myös on yleensä se raha, ei ole vara ostaa salikorttia, lisäravinteita, tms. että saisi kaiken maailman hyödyn otettua irti suorituksista.

ehkä joskus tulevaisuudessa tai seuraavassa elämässä tämä on mahdollista.

One Reply to “Helsinkiin matkalla, uuteen HUS lastensairaalaan.”

  1. Mekin olemme nuorimmaisen kanssa käyneet nyt muutamaan otteeseen tuolla uudessa lastensairaalassa. On kyllä kiva kun siellä on modernit tilat, viihtisät kalusteet ja muutenkin lapsi mieluummin lähtee sinne kuin ennen. Uskon, että saat varmasti arkeesi vielä täytettä kunhan tämä korona-aika taas on ohi, tsemppiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.