Edellisestä kirjoituksesta on kulunut jo 2.5vk pahoilttelut siintä.
Tuohon pitää tehdä muutos, koska itse sitä haluan myös, että kirjoitteluni on säännöllisempää.

Ei varmaan ole hankala arvata että matkalle on mahtunut väsymystä, päivärytmien muokkaamista itselleni sopivaksi, ahdistusta ja vitutusta? Aivan oikein!
Paljon yritän taistella ylivilkkautta vastaan ja sitä että en menisi pää kolmantena jalkana koko ajan, vaan osaisin rytmitää tätä arkea suommeksi sanottuna chillata 🙂 Jotta jäisi aikaa enemmän enerkiaa perheelle. Vaimolleni kuuluu suuri kiitos siintä että hän jaksaa ohjata ja yrittää neuvoa keinoja minulle pärjätä. Minun pitää myös osata kantaa vastuu kotitöistä ja lapsista silloin kun vaimoni opiskelee eli osata rytmittää se arki.

Mitä mahtuu edelliseen viikonloppuun? Kävimme isompien poikien kanssa Fontanellassa uimassa 2h ajan, oli todella mukavaa ja nautinto olla siellä. Koska viikko sitten viikonloppuna yritimme sitä, ja silloin olin aivan liian väsynyt lähtemään joka meni reisille juuri ennen lähtöä. Jäin nukkumaan kotiin ja kaksosilla oli lapsen vahti. Sitä edeltävä viikko oli hektinen ylipäänsä, vaimon kouluhommat, omat menot siihen mukaan, auton korjaus, laturi hajosi, sen vaihto kesti melkein 8h, onneksi sain serkun siihen avuksi siintä kuuluu helvetin iso kiitos hänelle, sekä hyvälle ystävälle kuuluu kiitos että hän järjesti varaosan autoomme. Viikolle mahtui myös hyvän ystävä perheen lapsen synttärit.

Vaimolle kuuluu kiitos että olet edelleen rinnallani <3

Love

Uusi innostus, Uhka vai Mahdollisuus?

Olen innostunut nytten näin “”vanhoilla päivillä” tietokone pelaamisesta.
Eli CS:GO räiskintä peli. Siihen myös liittyy Twitzt palvelu, eli Streaming, toistaiseksi olen vain stremmannut peliä eli ei liitetty omaa kuvaa peliin. Myös toiseksi vanhin poikamme on erittäin taitava ps4 peleissä esim: Lego marvel, etc. Hänellä on silmä – käsi -hahmottamis koorninaatio kyky aivan mahdottoman hyvä sekä hän tajuaa todella nopeasti miten mikäkin toimii. Yksi todiste siintä että hän pelasi isoveljensä kanssa ensinmäistä kertaa Fifa19 ja 20min päästä isoveli tuli huoneesta naamakurtussa kun pikkuveli voitti hänet 6-1 maalein.

Nykypäivänä kun tietokonepelaaminen voi olla myös työtä niinkuin mikä vaan työ, tai se voi olla harrastus. Mutta siihen pitää asettaa myös rajat mikä on sopivasti ja mikä liikaa. Mutta onko se uhka vai mahdollisuus? Omasta mielestä näen siinä mahdollisuuden, kun osaa asettaa sopivat rajat siihen, ja muistaa tukea jos näkee kyvyt, koska tämä ei ole vain itseni näkemys vaan tätä on sanonut myös “ammattipelaaja” ystävä joka streamaa pelejä päivittäin jne.

Ystävyys, Frendit, Tosiystävät?

Mitä on ystävät, Mitä on Frendit? Mitä on tosi ystävät?

Omasta mielestäni ystävä, frendit, tosiystävät voi erotella monellakin tavalla.
Voi olla erittäin hyviä ja läheisiä lapsuuden ystäviä joiden apu on mittaamattoman arvokasta, ja siintä saa olla kiitollinen.

Tosi ystävät on niitä jotka kuuntelee sinun murheesi, nauraa kanssasi, kysyy sinulta mikä on, auttaa sinua ja perhettä kun apua tarvitsee, eikä lähde pois viereltäsi jos sinulla on paha olla, tai väsymyksessä erehdyt haukkumaan hänet pystyyn, hän ymmärtää sinun tunne tilasi, hän ojentaa tukensa sinulle silloin. Se tosi ystävä on auttamassa vaikka hänellä itse olisi samalla helvetin vaikeaa. Koska hän tietää että seuraavassa hetkessä kun pystyt pyydät anteeksi.

Mitäs ne frendit on?

Eipä juuri näy vanhoja “parhaita” ystäviä kun ei enää Timo käytä alkoholia, Ei näy kylässä, Ei soita, Ei kysy kuulumisia, Ei ei ei ei. Siellä joukossa on mätiä omenia, siellä on kirkkaita omenia. En itse ole aina ollut mikään täydellinen ystävä, mutta enpä silloin tienyt omista rajoitteista. Mutta sieltä joukosta olen valinnut myös esikoiselle kummin, kyllä se paketti jouluna ja synttäreillä tulee, mutta ei näy kummipoikaa katsommassa.

Olinko teille frendi, ystävä, vai tosi ystävä?

Katkera? Ei en ole katkera, mietin vain miten paljon autoin teitä, vai oliko se vain suoraan sanottuna minun hyväksi käyttöä koska tiesitte että olen aktiivinen ja hyvä sydämminen, aina autan oli tilanne mikä hyvänsä. En välittänyt omasta hyvin voinnista tai läheisistä. Nykyään yritän olla tekemättä sitä virhettä.

En usko että teillä kenelläkään on selkärankaa tulla oven taakseni ja sanoa: Anteeksi etten pitänyt yhteyttä, Anteeksi että unohdin sinut, Anteeksi että emme olleet tukenasi.

Thanks Napandr

-Timppa ” Go With The Flow””

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.