Kyseisenä päivämääränä synnyin illalla 21.01 tasan 33vuotta sitten.

Noh, eipähän tuosta ajasta ihan kaikkea muista, on mahtunut aika paljon siihen 33vuoteen.

Elämäni parhaat vuodet ovat olleet ehkä tässä karkeasti laskettuna 9-vuotta taakse päin. Siintä lähtien kun tapasin nykyisen vaimoni. Hän on jaksanut olla rinnalla niin hyvinä kun huonoina hetkinä. Meille on syntynyt 4 ihanaa poikaa tässä ajassa toki suattaahan muutama kotieläinkin olla tullut ja mennyt siinä samalla.

Tässä muutamana aamuna on tullut lapsien kanssa ulkoiltua paljon luonnon keskellä, koska ei paljoa huvita lähteä minnekkään ihmisten ilmoille tahallaan hakemaan korona tartuntaa, se nyt käytännössä voi olla meidän perheessä useammalle vaarallinen kun on perus-sairauksia.

The Kuosmaset

Korona sitä Korona tätä…Eristäytyminen?

Korona…Korona….Korona………

Onhan tuosta koronasta ollut jonkun verran otsikoita ja kirjoittelua. Mutta monesti sitä ihmettelee että mitä se hysteria hyödyttää? Kuka siintä hyötyy? kaupat hamstrataan tyhjäksi kaikesta mahdollisesti kun maailman lopun apocalyptica on tulossa.

Ei se paskapaperi lopu, ei se ruoka lopu, te vaan levitätte sitä tautia kun koko perheenä pyöritte ja hyöritte ympäri pitäjiä. Maalaisjärkeä käyttöön, pestään niitä käsiä kunnolla ja ei yskitä pitkin toisten naamoja. Käydään asioimassa yksin kaupassa jos tarvitsee eikä koko pesueen kanssa.

Te hamstraajat auttaisitte mielummin niitä perussairaita ihmisiä jotka ei uskalla kodista lähteä pois, tai ei pysty jostakin syystä tai ei uskalla jos vaikka sairastuisi ja tietäsi että joutuu teho hoitoon sen sairastumisen takia. Nykyajan ihmisiltä tuntuu et puuttuu se maalaisjärki.

Lapset pärjää varmasti kotona vanhempien kanssa, metsään voi mennä ulkoilemaan jos ei saisi vaikka nähdä ketään ja työt voi hoitaa etänä kotoa käsin vaikka vuoron perään tahi soveltaa jollain konstilla.

Kuka hoitaa ne perus-sairauden omaavat joilla on huono vastustus kyky tms?

Tähän muuten voinkin linkittää etätöistä hyvän blogi aiheen.

https://www.itc.fi/blogi

Niin ja sitten kun se arki on saatu sujumaan korona viruksen pelossa niin sitten voi harkita jos hiukan tekisi sitten töitä siinä koneella, mutta se onkin sitten ihan sen perheen sisäinen ratkaisu miten ne asiat hoitaa. Toinen vanhempi ulkoilee ja toinen tekee töitä. Toki eihän lähihoitajan tms hommia etänä tehdä.

Ehkä vaan voisi todeta ole kuin Pekka!