Itsepäisyysviikko oli ja meni oli kait linnanjuhlaa telkkarissa, juhlittiin itsenäistä suomea. Mutta mitäs meidän loppuviikkoon ja viikonloppuun?

Keskiviikkona oli nepsy kuntoutus, joka normaalisti on maanantaisin, välillä on poikkeuksia aikatauluissa. Keskiviikko iltana valvoin normaalia myöhempään mikä myös vaikutti paljon seuraavaan aamuun, väsy, jumi, toiminnan ongelmia oli ja se aiheutti myös kommunikaatio ongelmia vaimon kanssa,.josta nyt vähän saatettiin “kinastella” eli minä yritin itsenäisesti fiksusti päättää miten myöhään valvon, meni liian myöhään.

Perjantaina olisi ollut psykofyysinen fysioterapia mutta taisi tup pyhäpäivä sekoittaa sisäisen kalenterin ja se unohtu kyllä ihan kokonaan. Harmittaa kyllä ihan vietävästi.

Lauantai aamupäivä menikin muksujen kanssa ja rouva lepäili,itse karkasin puolen päivän aikaa yö/lepo reissulle iisalmeen kaverin mökille, mökillä tuli autettua kaverin isää mökin talviteloille laitoissa ja tuliaisina tuli hirvenlihhoo ja savustettua possua 🙂

Nyt sitten iltapäivä mennyt lasten kanssa, päivälliseksi tuli tehtyä uunivoileipiä savupossulla ja iltapalaksi banaani-puolukka pirtelöä. Huomenna arki alkaa ja isommat menee päiväkotiin ja pienemmän nauttii kotona 🙂

-Timppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.