Perjantaista Maanantaihin itkua ja iloa.

Viikonloppu oli ja meni, siihen mahtuu paljon asioita. Päällinmäisenä mieleen on jäänyt perjantai ilta kun sain vaimon ja juniorin kotiin Helsinkin lastensairaalan reissulta. Tällä hetkellä lähdetään tutkimaan ja kartoittamaan harvinaisen aineenvaihdunnan sairauksia jotka aiheuttaa murtumia. Tärkeintä että meidän supersankari on elämän iloa täynnä.

Lauantaina sitten käytiin kahtomassa vaimon ja isompien poikien kanssa Hevisaurusta kultturiiarena44! Oli muuten loistava jälleen kerran. Kiitos!

Sunnuntaina sitten esikoinen lähti kaveri synttäreille jossa myös kävivät hoplopissa.Minä nautin meidän supersankarin kanssa laatu ajasta, kävimme super cornerissa ja abc.llä syömässä, no se ruokailu ei mennyt putkeen. Tilasin.itselleni perus aterian ja supersankarille lasten aterian, gluteenittoman hampurilaisen pelkällä ketsupilla ilman majoneesiä. Ja mainitsin lapsen allergiat maito, kananmuna, vehnä… Noh, sehän tuli sitten sillä helvetin majoneesillä eikä sitä nähnyt hampurilaisen reunoilta koska sitä oli pieni pisara keskellä hampurilaista, 3 puraisulla vasta huomasin että mitä valkoista siellä on, noh ensinmäinen asiakaspalvelu kohtaus ei mennyt putkeen. “Me kaikki olemme vain ihmisiä, virheitä sattuu” tässä teille rahat takaisin lasten ateriasta ja fazerin suklaa kalenteri. Maito suklaata, hienoa! Myöhemmin soitti abc päällikkö tms vastaava joka hoiti asian erittäin hyvin ja ymmärti mitä suolioireiselle allergia lapselle voi aiheuttaa ALTISTUMINEN. Oli myös käytt keskustelu että huonossa tapauksessa vakavasti allerginen lapsi voi kuolla hyvin nopeasti allergiseen reaktioon.

Huomenna supersankarin kanssa Kysille, minä aloitan reissun ja vaimo jatkaa iltaivällä kun on ensin käynyt viisauden hampaan poistossa. Keskiviikkona sitten alkaa.

Viikonloppuun om mahtunut niin ilon ja surun kyyneleitä, ehkä myös osittain ollut opettavainenkin ja avannut omia silmiä, miten jäsennellä asioita jne.

Joulu kolkuttaa ovella jo todella paljon 🙂

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

-Timppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.