14.12.2018

Neljä päivää mennyt edellisestä kirjoituksesta joka käsitteli AdHd.ta. Tänään olen väsynyt, se johtuu siintä että perheessämme on suolioireisia sekä refluksian omistavia allergia lapsia. Toinen kaksosista eilen oli pienessä flunssa kourissa ja refluksia ja allergia oireet vaivasivat läpi yön, nousuja oli makuulteen eikä pysty asento auttanut. Suolisto piti omaa elämää ja usean päivän jo kakannut epänormaalia kakkaa mikä on ominaista suolioireiselle allergia lapselle.

Perus refluksia, vatsansuoja lääkkeet ei tällä kertaa olleet riittäviä. Tänään kaksoset pitääkin kotipäivän koska toisen huuto valvotti myös toista, joten pötköttelemme vain kokopäivän.

Esikoisen lähden kohta viemään päiväkotiin ja sen jälkeen melkein jännitänkin miten Helsinkissä  HUS lasten sairaalassa menee vaimolla ja toiseksi vanhimmalla lapsella, harvinaisen luusto sairauden tutkimukset jatkuvat. Myöhään illalla palaa kotiin reissulaiset ❤

Joulu kolkuttelee jo ovelle, olisi aika ruveta suunnittelemaan laatikoiden tekoa, koska meille tehdään itse laatikot jotta saadaan varmasti allergia versioita. Onham ne myös parempia kuin kaupan tekemät.

Rakas joulupukki tuo meidän perheelle ensivuonna: Terveyttä, Rakkautta, Opiskelu intoa vaimolle, Hyvin nukuttuja öitä, Huolettomia päiviä!

Eilen kuulin kaupassa asioidessa ystävältä että ihmiselle annetaan sen verran minkä hän jaksaa kantaa, ilmeisen paljon meillä jaksetaan kantaa kaikkea?

-Timppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.