Nyt on selvitty pikku hiljaa aika vauhdikkaasta ja pitkästä viikosta, on ollut monenlaista ohjelmaa sairastelun ohella. Lapset ovat hoitaneet oksentelu ja kuume puolen ja me aikuiset ollaan kärsitty kolarin jälkeisistä kivuista ja säryistä. Itse joutunut olkapään takia useamman kerran käymään lääkärissä näytillä, vihdoin pääsin Pohjola sairaalaan jossa tehdään magneettikuvat ja sieltä myös lähti KYS. Sille neurologian osastolle lähete, siellä varmasti riemusta hypitään kun taas eri paikasta tulee lähete, mutta silti he eivät ota hoitovastuuta. Vaikka 3 vai 4 lääkäriä, neuropsykologi jne ovat todenneet että hoito kuuluu heille neurologian puolelle.

Tänään myös saapuu Oulusta ystäviä yökylään tai siis ystävä ja hänen lapsi eli ystäviä 🙂

Heidät tapasimme aikoinaan aivovammaliiton perhesopeutumis kurssilla, josta ystävyys suhde alkoi. Huomenna pitkästä aika voisi kehittää jotain kivaa ja normaali arjesta poikkeavaa.

Autolla emme pääse liikkumaan, koska uudet turvaistuimet ei ole vielä saapuneet, kiitos suomen Postille! Viikossa ei saavu etelä suomesta Kuopioon, se on sitä laadukasta ja ammattitaitoista palvelua.

Tietokone ongelmat/asiakaspalaute.

Omatietokoneeni vaati hiukan päivittämistä niin piti kääntyä osaavan yrityksen puoleen.

Harvemmin nykypäivänä enää saa sellaista asiakaspalvelua missään että sinut otetaan huomioon juuri yksilönä ja sinun tarpeesi kuunnellaan mielenkiinnolla ja ammattitaidolla, eikä yritetä heti kaupata sitä hyllyn kalleinta tuotetta.

Yleensä kun menee ison ketjun liikkeisiin niin myyjillä on ns. Provisio myynti mode päällä, myydään tuolle kaikki mitä irti saadaan ja vähän vielä ylimääräistä. Sitten jos ei saada myytyä niin loppuu se asiakas palvelu henkisyys.

Mutta tästä Kuopiolaisesta lepposesta yrityksestä ei puutu mielestäni juuri mitään, työntekijät ovat rentoja lepposia savolaisia nallekarhuja, tai on siellä yks viikinki hirmu, mutta lepponen sekin on, nämä lepposet nallekarhut he ovat erittäin ammattitaitoisia työssään, ossoo neuvoo, ossoo palvella, ossoo myyvä, ossoo ottoo siut huommioon just eikä melkein se on sitä palvelu alttiutta ja mikä parasta ja siihen kun lyödään mukaan se savolaisuus niin ei mikään enää puutu tästä firmasta. Ja mää ymmärtää myös huumoria. Ei oo mitään tosikkoja 🙂

Miun kokemusten perusteella suosittelen! 

10/10!

ITC
Tasavallankatu 22
70620 Kuopio

Hyvää viikonloppua kaikille!

Timppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.