Maanantai, Tiistai, Keskiviikko, This cannot be possible?!

Nyt taas rupeaa olemaan ämpäri täynnä PASKAA, noh kirjaimellisesti. Kaksoset aloitti yöllä su yönä melkein samalla kellon lyömällä oksentelun ja ripuloinnin. Siinähän se yö menikin sitten vajailla unilla, pyykkikone ja kuivausrumpu lauloi urakalla. Onneksi ei enää yön jälkeen ole tullut uutta oksentelua, maha toki molemmilla vielä sekaisin. Aamupäivällä iski itselleni pienen suuri helvetinmoiden väsymys, joka vaati poistumisen kotoa nukkumaan muualle hiljaisuuteen 3h ajaksi jotta päivä pystyi jatkumaan.

Maanantaina oli perinteinen nepsy kuntoutus päivä. Ja sitten sitten on tyhjää tyhjää vain muistissa. En kyllä muista mitä muuta silloin oli, illalla ainakin lapset nukutin.

Tiistaina lapset oli edelleen kotona, keskiviikkona meni vasta päiväkotiin. Tiistaina oli illalla auton kulmien säätö, hyvä ystävä auttoi siinä.

Keskiviikkona vein pojjat päiväkotiin ja siinä se aamupäivä menikin lähinnä rentoillessa ja tietokoneita näprätessä, päivällä käytiin rouvan kanssa romanttisesti ikeassa syömässä ja iltapäivällä kotia, matkalla haettiin sohva divaani ikea desing, joku luopui hakupalkalla. Kyseistä divaani etsitty pitkään edullisesti. Aamupäivällä myös tuli soitto KYS neurologialta että tulehan illalla pään Mri kuviin, olin hiukan ihmeissäni ja hämyillään. Toki sinne meni lähete Pohjola sairaalasta kun kolarin jälkeen oirekuvat pahentuneet.

HEADMRI

Myös olkapään MRI on perjantaina Pohjola sairaalassa. Josta saa tulokset myös perjantaina, toivotaan ettei veitsen alle tarvitse lähteä, lääkäri epäili lihaksen tms kiinnitys juttua joka rikki tai irti tms.

Viikonloppuna esikoisemme täyttää 6v, juhlimme sukulaiskaveri synttäreitä lauantaina ja sunnuntaina päiväkoti kamujen kanssa juhlitaan keilahallilla.

Juuri tällä hetkellä istun KYS neurolla ja odotan putkeen menoa.

-Timppa

Esikoinen täyttää 6v ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.