Joulukuun 2 päivä. Viikonloppu on lopuillaan, huomenna starttaa arki. Kaikki pojat muistaakseni meni päiväkotiin, iltapäivällä onkin vuorossa nepsy-kuntoutus, jonka jälkeen parkour joudutaan jättämään väliin koska on esikoisen joulujuhla päiväkodissa.

Mitä viikonloppu piti sisällä? Eilen lauantaina meni useampi, tai itse asiassa aika monta tuntia parhaan ystävä hallilla, autoin häntä useamman yhteisen kaverimme kanssa siirtämään 2-pilari nostimen vanhasta hallista uuteen. Vielä joku pvä auttaa toinen 2-pilari nostin samalla tavalla. Sen kyllä huomaa että normaalia aktiivisempi päivä on ollut eilen, aivot tekee nyt hidasta työskentelyä, eli väsymys on päällä, sekä mennyt viikko on muutenkin ollut aivoille ehkä normaalia raskaampi. Vitutuskin välillä ottaa vallan, tosin ei nyt ihan älyttömän pahasti. Tämä aamu oli vaikea minulle myös vaimolleni, toinen kaksosista valvotti yöllä vaimoani ja itse nukuin isompien poikien kanssa leikkihuoneessa, jonne teimme leikkiteltan ja olimme metsässä retkellä. Kuulimme kun tuulet puhalti ja metsän eläimet  liikkuivat metsässä, makuupussista näkyi vai meidän päät ja nenän päät oli viileät 🙂

Huomenna jos jaksaisi niin pitäisi selvitellä muutama asia, olla yhteydessä KYS Kuopion Yliopistollisen Sairaalan potilas-asiamieheen, muistutukseen ja heidän vastaukseen liittyen sekä ruveta suunnittelemaan Kantelun tekoa aluehallinto virastoon. Nykypäivänä on ihmeellistä kun puhutaan yliopisto tason sairaalasta niin silti ei voida asioita hoitaa niinkuin ne kuuluisi tai olisi potilaan eduksi, tai no hoidetaan vedotaan siihen että ollaan hoidettu KÄYPÄ-Hoitosuosituksen mukaisesti.

Nyt rupean laittamaan pieni poikia valmiiksi ja kohta isompia, menemme leikkimään lasten kanssa naapuriin.

 

-Timppa

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.