Viikko on vierähtänyt vaihteeksi. Vähän ohjelmistossa ollut sitä sun tätä. Alkuviikosta paras ystävä teki ison remontin autoomme, itse sain muutaman pienen jutun tehtyä jotka olivat myös tärkeitä. Oli myös oma nepsy kuntoutus ja ja, kaikkea ei edes muista.

Viikolla oli myös esikoisen perheneuvola jossa hän sai AD/HD Diagnoosin, ilman lääkitystä. Sekä päiväkotiin yritetään saada tukihenkilöä. Viikolle mahtuu myös paljon muuta, niitä huonoja hetkiä kun kaikki maistuu puulta ja puuttuu aloite kyky, väsymys, muisti, jne ongelmat sekä se kuuluisa väsymys. Tänään vuorossa allergia poliklinikkaa yhden lapsen kanssa, hänellä tästä johtuen myös kotipäivä. iItselläni tänään olisi ollut psyko-fyysinen fysioterapia, mutta kirjaimellisesti en jaksa sinne lähteä,  vaimo lähti käymään omilla asioillaan jonka jälkeen kyssille suuntaa iltapäivällä. Kaksoset ja esikoinen viety päiväkotiin, juniori pyöräili ja itse rattaiden ja koirien kanssa perässä kävellen.

Ukki oli eilen maalaamassa pikku makuuhuoneen seiniä, jonne seinälle tulee iso 140cm x 50cm huoneentaulu, mikä auttaa jäsentelemään minun aivoille perheen menoja ja aikataulutusta. Kuopiolainen Tulostus palvelu www.tulostamo.com teki laadukkaan tarran, joka teipataan metallilevylle johon saa magneeteilla kiinni sitten tarvittavat jutut. Tästä kerron lisää myöhemmin myös.

Tänään alkaa viikonloppu. Suunnittelussa perinteisesti isompien poikien kanssa leikkihuoneeseen tehdään maja missä nukutaan koko viikonloppu. Leffa ilta kuulostaisi hyvältä isompien kanssa tänään 🙂

Hyvää viikonloppua kaikille!

-Timppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.