Edellisestä päivityksestä onkin hetki vierähtänyt.

Minkälaista se onkaan elämä kun lapsiperheen isä jolla on Aivovamma, Laaja-alaisen kognitiiviset häiriö, adhd, persoonallisuus häiriöitä, niskanikamien pullistumat, rannekanavien ahtaumat, jne.

Se on jatkuvaa väsymystä, jatkuvaa puheen ja kuulon ymmärtämisen vaikeuksia, impulsiivisuutta, levottomuutta, kipuja, eikä siinä edes vielä kaikki, ei edes osaa kaikkea tuoda sanoiksi taas tällä hetkellä.  Sitä se on lyhyesti lauseina ja sanoina. Mitäs kun siihen lisätään perheen lapset joilla on allergioita, refluksiaa, ylivilkkaus oireita (mahdollinen adhd), harvinaisen luusairauden epäily (luut murtuu matala energistä “kaatumisista”, sydän ongelmat, ei edes kaikkea voi muistaa tähän hätään.

Joulukuussa on tulossa reissu Helsinkiin HUS – Uuteen lasten sairaalaan lapsen asioissa, tehdään luusto tutkimukset uudelleen jne. Sen jälkeen seuraavalla viikolla on KYS.in reissu tiedossa, siellä menee pari pvä.

Mistäs se arki rakentuu? noin normaalisti ?

ARKIPÄIVÄ: (noin karkeasti) esim: Maanantai Päivä.
ps. tuonne väliin vielä mahdolliset KYS reissut, TAI muut sairaalareissut TAI vastaavat yllätykset.

06.30 Herätys (tämä on se paras osio jos vauvoista kumpi jompi on huutanut koko yön, tai sitten molemmat?)
07.00 Aamupala
07.30 Pukemista
08.00 -> Isommat päiväkotiin (pienet poitsut käy 3krt viikossa päiväkodissa, jolloin 4lasta yhtä aikaa samalle reissulle.
08.30 Päiväkodilla lapsien tavarat paikalleen ja lapsien halailu/pusuttelu.
09.00 Kotona -> Koirat ulos
09.30 Oma aamupala
10.00 Mahdollisesti Siivousta / Järjestelyä / Sähläämistä / Tai pohdiskelua että mitähän sitä tekisi, pitäisi tehdä tuota sitä tätä ja vähän vielä tuota, sitten iskii lamaannus ja totean etten tee mitään ja kaikki menee perse edellä puuhun.
11.00 Lounas ( Se pitäisi myös ehkä valmistaa tai sit ei)
12.00 Lepohetki? Pyh, Niin noh, Pyh. Pitäisihän sitä levätä, mutta kun ei osaa tai ei malta tai niin. sitä pitää vaan opetella. Siintähän se kaikki lähtee, ei lepoa, ja sit väsytään ja sit on helvetti irti eli en ota vastaan puhetta, en osaa puhua, impulsiivisyys lisääntyy, sanon mitä sylki suuhun tuo, jne.

14.00 Välipala…….Jooo, mitähän tekisi, se välipala, ainiin se unohtui, pitääkin siivota, eiku syödä, ja siivota, missä imuri, eiku syö, ja juo, eiku täh, sittenkin siivoa takapiha, mitäs mun piti tehdä. Koiratkin pitää joko käyttää puistossa, tai lenkillä tai tai tai tai jne.

15.00 Kohta pitäisi hakea lapset, mitään en ole saanut aikaiseksi, tai noh, oon ja en, vituttaaaa, ahdistaa, väsyttää. Olisi pitänyt nukkua ne päiväunet, no opettele prkl, ei se ole niin vaikeaa.

15.30 Lapset päiväkodista kotiin.

16.15 Neuropsykolokinen kuntoutus (45min)

17.30 Kotona. Parkour kamat kasaan ja esikoisen kanssa perhe Parkouriin

18.15 Parkour (60min)

19.30 Kotona. Iltapala -> Suihku -> Juniori unille->

20.00 Astiakone, Pyykit, Koirat, jne

20.30 Netflix Mode? maybe?

21.00-22.00 Unille jos malttaa käydä ja saa unenpäästä kiinni, ja kuun asento on oikea, ja vittu…..Sit huomaatkin että perkele, ei uni tule, ja niin….seuraava päivä onkin vielä helvettiä…..

 

Sitä se arki on noin karkeasti.

 

Muuta mukavaa on aina yllätykset Kuopion Yliopistollisesta Sairaalasta saatu posti, jossa oli minun lakimieheni tekemään muistutukseen vastaus: Noh, näin lyhyesti…Mennään loppuun asti 🙂

Nyt ajattelin mennä ottamaan Melatoniinit, sohvalle ja netflix auki. Odotan vaimon kainaloon ja sitten unille jonkun ajan päästä.

Yritän ryhdistäytyä että tulee enemmän kirjoituksia!

-Timppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.