Ensinmäisenä asiana mikä herättää pohdintaa ja erinlaisia tunnetiloja on kauppakeskus hermannin tapahtumat.

MIKSI MT-Palvelut on päästetty niin kuralle ettei nuoret / nuoret aikuiset / aikuiset ei saa tarvittavaa apua ja miksi valtioa / kaupunkit ei tue vaikka 3 sektorin pisteitä reilulla kädellä että kaikki saataisiin edes jonkunlaisen avun piiriin siksi aikaa kun hoito kontakti saadaan auki oikeaan paikkaan.

Kuopio on tunnetta savolaisesta leppoisuudesta ja lupsakkuudesta, tällä viikolla se hetkeksi särkyi ikävästi ja surullisesti. Voimia kaikille ketä tapahtuma on koskettanut, toivottavasti näistä asioista ei tarvitse lukea enää koskaan vaan valtio ja kaupunkit saa kaikki palveluiden piiriin ketkä sitä apua tarvitsevat.

Me saamme kiittää suomen poliisia / itä-suomen poliisia jotta lisäuhreilta vältyttiin. Me saamme kiittää pohjois-savon pelastuslaitosta heidän nopeasta ja ammattitaitoisesta toiminnasta jotta apu saatiin ajoissa perille ja avun saajat hoitoon Kuopion Yliopistolliseen sairaalaan.

Opiskelu aikoina tein ryhmätyönä videon koskien nuorten mielenterveyttä

Perhettä ja Kuntotusta

Viikonloppuna tuli käytyä kahteen kertaan laavuilemassa lasten kanssa sekä ulkoiltua muutenkin useampaan kertaan erinlaisten leikkien parissa.

Tällä hetkellä minulla itselläni on siis menossa nepsy kuntoutus kerran viikossa ja 1-2 kertaa viikossa nepsy valmennus. Näillä yritetään saada pikkuhiljaa vammautuneet aivot kuntoutumaan ja elpymään. Tämä on niin henkisesti kuin fyysisesti myös raskasta, siihen kun lisätään kiireinen perhe elämä jota joutuu jäsentelmään ja suunnittelemaan erittäin tarkasti jottai kaikki saisi toiminaan edes joskus normaalista.

Kuopion Parhaat Bileet Part2, Kulttuuriareena44.lla Perjantaina 4.10.2019

Sain kunnian verestää muistoja ja toteuttaa KPO PARHAAT BILEET PART2 julisteen. Siinä on nuorille ilmaista, päihteetöntä ja hauskaa tekemistä. On sitä sun tätä, kaikilla mausteilla. Suomiräpistä dj hommiin. ja palkinnot tarjoaa ITC.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.