What happened?

Mitä ihmettä? Mitä Mitä Mitä?

Ei en ole kirjoittanut pitkilleen blogiin mitään? mutta miksi? Mitä ihmettä? Tässä on nyt ollut vähän ala mäkeä ja lisää alamäkeä sekä alakuloisuutta tai kesällä ehkä oli ennemminkin. Mutta nytten ehkä on valoa tunnelin päässä? Vai onko sittenkään?

Kesällä oli todella alakuloinen hetki tai ennemminkin jakso, mutta siintä on nyt päästy yli osittain. Edellinen kirjoitus kertoikin:

Stressi ja ahdistus!

Miten voi muka stressata ja ahdistaa?
Miksi en jaksa?
Miten taistella eteen päin?

Siinäpä se kysymys onkin? Miten?

Mutta sitä ollaan nyt taisteltu eteenpäin ja toivottu että asiat loksahtelisi paikalleen. Noh, Kela on ollut ihmeen “myötämielinen” moni asia on mennyt paremmin kuin hyvin, jonka vuoksi tietyt asiat helpottuu todella paljon. On edelleen samaa ongelmaa en tunne omia rajoja, en tunnista omaa väsymystä, jne. Mutta ehkä tässä pikkuhiljaa saa siihen apua koska nykyään minulla on NEUROPSYLOGINEN VALMENTAJA jonka kanssa opetetaan aivoille sitten niitä tärkeitä asioita. ja siihen lisänä myös käyn edelleen NEUROPSYLOGINEN Kuntoutuksessa.

Tähän ehkä voisinkin lisätä mitä hyvää on tällä välillä tapahtunut ettei mene pelkäksi negatiiviseksi.

  • Nepsy Kuntoutus jatkuu
  • Nepsy Valmennus
  • Lääkkeiden erityiskorvattavuus hyväksytty seuraavalla 5vuodelle.

  • Tavannut todella mukavan, ystävällisen sekä hienon ihmisen josta onkin tullut hyvä ystävä minulle, Hän on niitä harvinaisia ihmisiä joka ymmärtää mitä on kun elämä koettelee ja minkälaista on elää tässä maailmassa jos sinulla on rajoitteita jotka vaikuttavat elämän laatuusi. Tämä kyseinen ystävä on myös erittäin hyvä isä, sitä SUPERISÄ Sarjaa!
SuperDad


Suurin kiitos kuuluu vaimolleni kun edelleen jaksat olla tukenani ja kulkea yhtä matkaa kanssani!

-Timppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.