Tässä yrittää kirjoittaa ja samalla miettiä mitä menneet kuukaudet ovat sisältäneet? Jos tätä 2020 vuotta miettii niin paljon siihenkin jo mahtuu.

Alkuvuoteen enemmissä määrin sairastelua niin lapsien kuin aikuisien.

Esikoinen aloitti säännöllisen parkour harrastuksen. Kaksosista toinen sai silmälasit, jotka käytiin valitsemassa viikkoja sitten ja tänään vihdoin ne saapui. Rouva on kouluhommia tehnyt tämän kaiken keskellä kovin ahkerasti eteenpäin.

Omissa lääkäreissä olen myös juossut jonkun verran, on ollut reumalogien poliklinikkaa jossa tutkitaan nivel proriasista ja selkäranka reumaa. ja sitten odotellaan isoa palaveria kuntoutus poliklinikalle jossa nyt vihdoin tapahtuisi jotain?

Mutta senhän tietää ettei kukaan lääkäri uskalla astua kenekään varpaille ja olla erimieltä toisen päätöksistä. Ja se perk…… pompottelu lääkäristä toiseen, toinen sanoo että hoitovastuu kuuluu tonne kun on neurologisia oireita mutta neurologialla sitten sellainen yli pamppu määrää ettei ole heillä hoidettavaa piste.

Ehkä tässä voisi pikkuhiljaa tuumailla ja julkaista vaikka sen lääkärin nimen joka päästi minut auton rattiin vuonna 2016 vaikka en ollut ajokuntoinen millään tavalla. tai sitten neurologian lääkäreiden nimiä joiden takia minulla ei ole heille hoitokontaktia.

Kiitos vaan teille KYS -Neurologia.

Kuntoutus

Joka viikko on ollut neuropsylokogista kuntoutusta 60min, toki tällä viikolla nepsy kuntoutus peruuntui kun kuntouttujaja on kipeänä, mutta loppu viikosta yritetään uudelleen. Neuropsykologista valmennusta 90min viikottain myös, mutta nytten meinaa tuntua että nepsyvalmennus jotenkin on jäänyt taka-alalle eikä siintä ehkä tule riittävää hyötyä tai suuntaa ei tunnu löytyvän oikeaa. Onko mielenkiinto kadonnut vai mikä on? Näitä kausia nyt sattuu olemaan että ei kiinnosta ja kiinnostaa.

Tänään

Tänään kävimme koko perhe verikokeista jotka lähti helsinkiin tutkimuksiin jossa etsitään sitä sun tätä mikä voisi selittää toiseksi vanhimman lapsen luiden murtuma herkkyyden. Jonka jälkeen koko porukalla kyssille aamupalalle josta ihme kyllä löyty meidän allergisille lapsille myös jotakin. Ei meinaa aina ihan helpolla löytyä sellaisia tuotteita jotka ei sisällä: Kananmuna, Vehnä, Soija, Maito, Kotimaiset viljat.